NYHET:

Ny tränare

Assi IFvill härmedmeddela attvi idag har kunnat rekrytera ny Damtränare till klubben

Uttalande från Styrelsen

Vi är mycket glada för att ha kunnat rekrytera Fredrik Söderholm som tränare för vårt damlag. I Fredrik får vi en tränare som är engagerad och mycket besjälad av utveckling av både individen och laget. Vi är övertygade om att vi i Fredrik kommer att utveckla laget ytterligare och den energi som tillförs kommer att betyda mycket för oss.

Här några rader från Fredrik själv:

Fredrik Söderholm 43 år

Hur känns detta?

Fantastiskt kul att vara tillbaka efter fjolåret och få träna det näst bästa damlaget i Norrbotten - det är en ära.

Jag ser fram emot detta, säger Fredrik Söderholm

Vad var det som gjorde att du tar på dig detta uppdrag?

Föreningen Assi IF har visat under många år att dom satsar på damfotbollen och att få vara en del av den organisationen ska bli kul och tillsammans med dom övriga ledarna utveckla laget och spelet.

Hur ser du på laget?

Mötte och såg Assi IF ett flertal gånger ifjol eftersom vi har stuga i Kalix skärgård - och den fotboll som spelas gillar jag. Nu ser jag mest fram emot att träffa tjejerna och övriga ledare och sedan köra igång.

Målsättning?

Klubbens målsättning är att bli bättre än föregående år och utveckla spelet både offensivt och defensivt. Den målsättningen känns rätt.

Nyförvärv?

Viktigast för mig är att behålla dom spelare som finns i truppen  och det vet jag att föreningen jobbar med. Eftersom detta beslut är dagsfärskt så vet jag att det är en del på gång och många spelare som ska ta beslut inom kort. Kul med finska tillskottet Jenni Suohonen från Kemi, som ju är en kvalitetsspelare

 

Uppdaterad:

5 november 2015

Fler nyheter

rss