Inga poäng denna helg

Hemmingsmark IF - Assi IF 2-0 (2-0) Umeå Södra IF - Assi IF 1-0 (1-0)

Herrarna fick en tung start med 0-1 redan efter 2 minuter efter ett slarvigt pass som gjorde att deras höger yttermittfältare fick fritt fram och spelade in bollen framför mål där dom satte bollen i nät. Annars är första halvlek jämn och Assi hade tre bra chanser att göra mål. 2-0 kom i minut 35 också det efter att vi tappat bollen på mitten och HIF fick ett friläge och satte säkert bollen i nät.

Andra halvlek var Assi det bättre laget men trots ytterligare två bra chanser lyckades man inte spräcka nollan. Det är nu tredje matchen utan att man lyckas göra mål men det positiva denna gång var att man i alla fall skapade chanser vilket inte varit fallet i tidigare matcher.

Startelvan:

Jens

Simon, Raimi, Samuli, Waltteri

Robin P, Linus. Jussi, Mattias K

Harri, Jacob

Ers:

Anders, Marcus, Natt, Robin G, Casper, Alex, Johan E.

min 46 Simon ut Johan E in

min 70 Waltteri ut Marcus in

min 78 Linus ut Alex in

Damerna tappade alla poäng i borta mötet med Umeå Södra. Assi var det lag som dominerade spelet i 35 av 45 minuter i första halvlek. Man spelade runt i laget med bra passningsspel men närmare än ett stolpskott kom man inte. Umeå Södra gjorde matchens enda mål i minut 27 efter ett skott som Elin först räddade men returen sköt dom i mål.

Andra halvlek blev betydligt sämre från Assis sida. Ivern att få till en kvittering gjorde att man stressade onödigt mycket. Närmast en kvittering man sköt en frispark i ribban. Naturligtvis en mycket tung förlust mot ett lag som troligtvis är en konkurrent till seriesegern. Nu är det ingen som helst panik det återstår 18 matcher däribland Umeå Södra hemma.