Seger i årets sista match

Burträsk FF - Assi IF 0-4 (0-1) Herrtruppen mot Infjärden

Damerna hade inga problem med att besegra Burträsk borta. Matchen spelades på en mycket dålig och liten gräsplan, men trots det var det Assi som dominerade i stort sett bägge halvlekarna.

Burträsk fick en spelare utvisad i matchinledningen, men det dröjde till minut 29 innan Assi fick hål på BFF. Målskytt Lina på pass av Josse 1-0. Resultatet stod sig första halvlek ut, trots flera fina chanser för Assi.

Andra halvlek var den första lik med Assi som dominerade händelserna på plan, men man missade många solklara målchanser. De sista tio minuterna gick dock proppen ur och Assi gjorde ytterligare tre mål.

Minut 82: 2-0 genom Indira på pass av Josse, lagets mål nummer 100.

Minut 87: 3-0 målskytt Frida pass Josse efter hörna.

4-0 kommer i minut 90 genom Tilda, åter på pass av Josse.

Tyvärr räckte inte segern till serieseger eftersom Umeå Södra vann med 8-0 mot Bik. Naturligtvis en besvikelse för alla inblandade, men förlorar man bägge mötena mot Umeå Södra är det svårt att vinna och det är nog det som fällt avgörande denna säsong.