Assi IF - Ersnäs 1-3 (1-1)

Assis målskytt Anton Juntti.

Matchen hinner knappt börja innan Assi gör 1-0, en frispark en bit in på Ersnäs planhalva som Pär L lyfter in och Anton J nickar i mål..

Efter det så är de Ersnäs som står för det mesta av bollinnehavet men utan att skapa några riktigt farliga lägen..

Assi får träna försvarsspel och har några vassa kontringar när vi väl kommer mot deras mål.. Med en stolpträff och några farliga hörnor.

1-1 kommer dock i minut 43, då vi ligger lite fel i våra positioner och de får vandra genom lite enkelt o göra mål.

Andra halvlek är inget vidare sett ur Assi-ögon, 1-2 kommer på en frispark som de lyfter direkt i mål när vi är och köper korv..

1-3 kommer när orken har börjat ta slut och vi ligger fel i positioner.. Frågan ställdes om inte detta var offside??

Vi är ändå nöjda med hur vi spelade när vi väl höll i bollen och vågade rulla runt.. Många fick också prova på nya positioner och gjorde det bra. Förutsättningarna inför matchen var ju ej så bra då vi endast hade 2 avbytare där ena var halvskadad och andra var en målvakt som fick spela ute..