Assi IF - Burträsk FF 7-0 (2-0)

Som väntat var det Assi som dominerade matchen mot Burträsk ett lag som försökte och kämpade men till slut inte orkade hålla emot. Första halvlek var det spel mot deras mål och BFF stack emellan när man hade boll och försökte med långbollar på forwards utan framgångar. Assi spelade bra men hade för bråttom att komma till avgörande lägen och fick för många avblåsningar för offside. Assi tog dock ledningen efter 4 minuter när Kenning slog ett inlägg som Erin mötte vid första stolpen och skarvade i mål. Sen gick det till minut 40 innan 2-0 kom också det genom Erin nu på framspelning av Josse. 2-0 i paus och halvleken klart till Assi.

Som väntat drog Assi igång för fullt andra halvlek och BFF sjunk tillbaka och fick bara försvara sig. Efter 51 minuter får inbytta Moa ett pass av Josse och dundrar in 3-0 ett vackert mål. I minut 56 blir Fernanda fälld innanför straffområdet och efterföljande straff setter hon säkert i mål. 5-0 var ett vackert mål när Kenning slår ett fint inlägg som Josse nickar fram till Erin som nickar bollen i mål minuten var 68.  Efter en tilltrasslad situation efter ett inlägg från för dagen en mycket bra Kenning når Johanna O bollen och kan göra 6-0. I minut 86 slår Frida en briljant passning till Fernanda som får friläge och rundar målvakten och gör 7-0. På dom tre senaste matcher har man nu gjort 23 mål och släppt in 1 minst sagt imponerande. Nu återstå en höstomgång och då är det då det ska avgöras.