Assi IF - Hedens IF 1-1 (1-0)

Assi mot Heden brukar ofta sluta oavgjort och så blev det även denna gång ett rättvist resultat sett till matchen i stort. Assi hade kommandot i första halvlek och hade mycket spel på Hedens halva. 1- 0 kom också i minut 29 när Kåffe hittade Robin P med ett fint pass och Robin lobbade kallt bollen över deras målvakt. Assi spelade bra med kontrollerat spel och  hade ytterliga chanser och 1-0 kändes i underkant i paus. Heden skapade inte mycket förutom några hörnor som blev resultatlösa. Bästa chansen var ett skott som Jens i målet gjorde en bra räddning på.

Andra halvlek tappade Assi sitt fina spel och började slå långbollar från försvaret över mittfältet till forwards som Hedens försvar enkelt kunde nicka tillbaka och fick därmed press på Assis försvar. 1-1 kom i minut 54 efter att Assi haft en frispark på Hedens halva men slarvade så Heden fick en omställning och Leo Österberg kunde sätta kvitteringen. Efter målet hände inte så mycket till målchanser och inget av lagen ville bjudna på några misstag.