Assi IF - Infjärdens SK 2-0 (1-0)

Herrarna tog en mycket viktig seger när man besegrade Infjärden med 2-0. Första halvlek blev det lite böljande spel med Assi som det lag som försökte spela och hade många fina anfall efter bra kombinationer. Emellanåt slarvar man med passningarna och får för korta anfall. ISK slog för det mesta långa bollar upp på sina forward som Assis försvar enkelt tog hand om. Assi hade en bra chans efter fem minuter när man spelade sig till ett friläge som man tyvärr missar att göra mål på. Efter 43 minuter får man en frispark lite utanför 16 meter och Mattias K skjuter bollen snyggt i mål. Direkt efter målet har man ytterligare en bra chans men missar.

Andra halvlek fick Assi lite bättre ordning på passningsspelet och hade flera fina anfall utan att skapa dom där riktigt heta chanserna. ISK fortsatte att lyfta upp bollar men skapade inte mycket bekymmer för Assis försvar. 2-0 kom i minut 67 när Robin G snurrfintade deras försvar och behärskat skött bollen otagbart i mål. Efter det hände inte mycket utan Assi försvarade sin ledning på ett säkert sätt och ISk förmådde inte skapa mycket framåt. Assi gör en bra match kanske inte den bästa spelmässigt men man jobbar bra under hela matchen och det ger idag tre poäng.