Assi IF - Krokom IF 6-0 (1-0)

Assis damer hade som väntat inga större problem att besegra Krokom på hemmaplan. Första halvlek började lite trögt men Assi hade ett klart övertag med mycket spel på Krokoms halva men man hade svårt att skapa dom där riktigt heta chanserna. Innan 1-0 kom hade man två bra chanser en hörna från Kenning nickade Indira men den räddades på mållinjen, den andra var ett inlägg från Kenning som Lina styrde men målvakten räddade. I minut 42 blev Erin nedriven i straffområdet och Fernanda satte straffen som vanligt säkert i mål. Krokom hade en del omställningar som inte vållade några större problem. Bästa chansen fick man på tilläggstid i första halvlek när man nickade just över målet.

Andra halvlek blev Assis övertag än större och målen trillade in med jämna mellanrum. 2-0 kom i minut 54 genom Moa fint framspelad av Emilia. 3-0 gjorde Kenning i minut 65 på pass av Erin och i minut 68 nickade Indira en hörna slagen av Kenning i mål. 5-0 sköt Fernanda i mål i minut 74 på pass av Josse och Josse avslutade målskyttet genom att skjuta en frispark i mål. En gedigen insats av tjejerna utan att för den skull ta fram det bästa man kan.