Damlaget tog ytterligare en seger.

Assi IF - Morön BK 3-2 (3-0)

Assi Dam tog emot trean i serien Moröns BK i höstsolen på Billerud Arena inför 250 åskådare.

Assi fullständigt pulveriserade Morön och spelade en underbar fotboll vilket resulterade i klara 3-0 i

halvtid och det var i underkant. Andra halvlek startar som den första och Assi öser på men så efter

slarv på egne planhalva så tar Morön chansen och reducerar till 3-1. Assi fortsätter kontrollera och

anfalla för att i slutet åter igen bjuda Morön på en chans som dom snabbt tog och nickade in till 3-2

med minuter kvar vilket gjorde det spännande enda in i slutet. Onödigt av ett för dagen helt

överlägset  Assi. En tråkiga i matchen var att nyförvärvet Johanna Antti skadade knäet och fick utgå.

Tränare Fredrik Söderholm om dagen insats.

Grymt nöjd med spelet i första och jag kände etfer en jäkligt bra träningsvecka att vi hade en nivå till i

spelet och tjejerna visade verkligen upp det , 3-0 mot Morön i halvtid är bra och var i underkant om

det inte varit för målvakten Susanne Nilsson i Morön.

Andra halvlek startar vi på samma sätt men efter skada på Johanna Antti så började vi slarva i

defensiven och bjuder på två mål och det funkar inte mot lag som Morön. Dom hugger direkt och tar

chansen och det blev stressigt på slutet.

Hur kan det bli så, Morön har två chanser och ni minst tjugofem avslut på mål?

Fotboll är fotboll och det är målen som räknas och slappnar du av och viker av från grunderna i spelet

så öppnas chansen upp för andra laget.  Vi gör tre mål vilket är bra och räcker för att vinna men

borde gjort två – tre till.

Fortsatt åtta poäng före TG och fyra matcher kvar. Kommentar?

Det känns bra men nu är det BIK borta som är i fokus  och det kommer definitivt att bli en tuff match. BIK är i behov av poäng så vi kommer få kämpa.

Så ni har inte börjat tänka på kval?

Absolut inte, detta lag har en jäkla förmåga att fokusera på nuet och nästa match.  Efter 2 Oktober så vet vi vem som vann serien men det ser bra ut.