Bik SK - Assi IF 1-5 (1-3)

Damerna hade inga större problem att inkassera 3 poäng i matchen mot Bik på Bonsjö IP. Första halvtimmen var Assi lite ovana med underlaget men efter det spelade man som man ska och var aldrig hotade. Det var dock Bik som tog ledningen i minut 12 efter en hörna. Tre minuter senare pangade Fernanda in kvitteringen otagbart för målvakten pass Kenning. Samme målskytt presenterade sig åter i minut 20 då hon sköt 1-2 på pass av Elin i målet. Innan halvleken var slut ordnade Erin 1-3 i minut 32 på pass av Moa. Assi gör en bra sista kvart och Bik har inte mycket förutom några omställningar som inte blev speciellt farliga.

Andra halvlek spelade Assi på resultatet men han ändå med att utöka ledningen med ytterligare två mål. 1-4 kom i minut 70 åter var det Erin som målskytt och passet kom också denna gång från Moa. Moa avslutade själv målskyttet i minut 77 på pass av Kenning. Assi tar därmed 3 poäng i en match som på förhand tillhörde dom lite svårare. Siffrorna speglar i stort händelserna på plan.