Bra träningsmatcher

Herrarna mötte Hedens IF på Boden Arena och gjorde en klart godkänd insats.

Första halvlek var ganska jämn med flera bra kombinationer från bägge lagen för att emellanåt slarva med passningarna. Ingen av lagen skapade någon het målchans förutom i minut 44 när Heden tilldömdes straff som de gjorde halvlekens enda mål på.

Andra halvlek var Assi det klart bättre laget de första 35 minuterna och spelade stundtals riktigt bra. Kvitteringen efter 51 minuter kom på en frispark som Mattias Korpela säkert satte i mål.

De sista 10 minuterna av halvleken gick till Heden, mycket beroende att Assi hela tiden slarvade och gav bort bollen.

Johan ut Glenn in

Damerna som Mötte ROPS i deras inomhusarena gjorde en klart godkänd insats när de vann med 3-1 utan några större problem. De första 10 minuterna var inte bra med slarvigt passningsspel. Det var också under den perioden som ROPS tog ledningen på straff.

Efter det handlade det mesta om Assi och redan i minut 14 kom också kvitteringen genom Emilia Lundqvist på pass av Josse Hansson. I minuterna 26 och 42 presenterade sig Moa Öhman när hon gjorde både tvåan och trean på pass av Ronja och Ida.

Andra halvlek blev ganska jämn med ett övertag för Assi ungefär 60/40. Alla nya spelare gör en klart godkänd insats och roligt att unga Tilda Westman går in och tar för sig.