Förlust och vinst

Herrar Morön BK - Assi IF 3-1 (3-1) Damer Morön BK - Assi IF 1-7 (1-2)

Som väntat blev serieledarna Morön på bortaplan en svår motståndare. För tredje matchen på raken släpper Assi in ett baklängesmål under de 10 första minuterna. Efter 6 minuter denna gång drar man på sig en lite onödig frispark lite utanför straffområdet som resulterade i 1-0 till Morön. I minut 28 gör Morön 2-0 efter en målvaktsretur. Två minuter senare reducerar Assi genom Jacke på pass av Felix. Spelmässigt en jämn halvlek dock får Morön ett mycket viktigt mål som blir avgörande för matchen i halvlekens sista minut.

Andra halvlek har Assi mycket spel på Moröns halva och är det bättre laget. Man har mycket bollar inne och runt Moröns straffområde men blir för omständiga i avgörande lägen. Moröns bästa chans är ett skott i ribban. Assi möter ett bra Morön, den bästa motståndaren så här långt. Tyvärr lyckas inte Assi med målskyttet denna gång och släpper lite enkelt ett par mål.

Startelvan:

Jens

Linus, Adam, Raimi, Johan E

Pär, Robin G

Harri, Felix, Kåffe

Jacob

Ers:

Anders, Samuli, Valtteri, Casper, Badru

Byten:

Min 46 Linus ut Badru in

Min 78 Jacob ut Valtteri in

Min 81 Johan E ut Casper in

Assis damer vinner komfortabelt med 7-1 men man inleder lite svajigt de första 20 minuterna och Morön tar också ledningen i minut 4. Kvitteringen kom i minut 22 när en frispelad Erin gör mål på pass av Moa. Innan halvtidsvilan kommer också 1-2 genom Moa på pass av Kenning, minuten är 36.

Andra halvlek är det bara spel mot Moröns mål och målen trillar in med jämna mellanrum och nu spelar Assi bra och Morön orkar inte stå emot.

1-3 i minut 47 genom Erin pass Moa

1-4 i minut 56 genom Fernanda pass Kenning

1-5 i minut 86 genom Fernanda pass Josse

1-6 i minut 91 genom Fernanda pass Kenning

1-7 i minut 93 genom Fernanda.

Startelvan:

Elin R

Johanna, Frida, Indira, Emilia

Josse, Lina, Fernanda, Kenning

Moa, Erin

Ers:

Elin S, Ronja, Tilda, Felicia.

Byten:

Min 70 Johanna ut Ronja in

Min 83 Erin ut Tilda in

Min 86 Moa ut Felicia in