Förlust för Herrarna mot GSK/GMFF

GSK/GMFF - Assi IF 3-0 (1-0)

Förutsättningarna inför denna match var ej dom bästa.. Vi far upp med 13man, ej bästa skicket på alla pga småsjuka etc..

Vi får pussla ihop något som på pappret kanske kan kallas ett lag.. Nya positioner på några etc.

 

Vårat spel för dagen var att satsa på djupledsbollar och kontra.. Då vi ej skulle ha orken till något ordentligt spel denna match.

Vi låg väl rätt bra i första halvlek i våra positioner, de hade dock farliga instick och långbollar över/mellan våran backlinje som de skapade en del farliga lägen på..

Men första målet kom först i minut 36, då vi tryckt upp och har bollen på deras planhalva.. De lyckas ta av oss bollen och startar en snabb kontring där vi inte riktigt hinner hem eller kanske uppfatta att motståndarna har bollen? De passar in från kanten där två stycken får stå helt fria i bortre delen av vårat straffområde och kan rulla in 1-0.

 

Vi kämpar på och har väl under första inga direkt farliga lägen..Vi lyckas skrapa ihop några skott på mål, några hörnor och nåt inspel som vi ej orkat in i straffområdet på..

 

Inte mycket att ta upp under halvtidspausen, läget är som det är.. Alla jobbar på och försöker de man orkar. Tog åtminstone upp att snacket vad man har bakom sej kunde höjas.

 

I andra halvlek tar GSK/GMFF över än mer då våran ork börjar ta slut.. I minut 60 får de så en hörna, där vi går upp i duellen på första bollen men står och tittar vart andra bollen ska hamna.. Den hamnade till slut i vårat mål då vi är alldeles för passiva i eget straffområde.. 2-0.

3-0 kommer även i minut 69 då vi har tappat ännu mer ork och även fokus efter 2-0 målet..

 

Tråkigt fara upp och förlora denna match, hade vi haft full trupp hade detta blivit något helt annat resultat.. Även domaren frågade hur många vi har borta idag egentligen..

 

+ Alla jobbade det dom orkade efter förutsättningarna vi hade

+ Till dem som löste det ena och andra för att kunna komma och spela fotboll!

 

- Lite slarvigt och stressigt emellanåt från vårat håll när vi har bollen

- Snacket vad som finns bakom och styra varandra kan bli bättre

- Att vi endast får ihop 13man till en bortamatch i Gällivare (av 24) Skärpning..

 

Gula kort

Anton J

Tommy S

Jocke L