Inbjudan till informationsträff avgiftsfri förening

Efter att föreningen valt att spela på lägre nivå, så har bl.a satsning på ungdomarna prioriterats. Vi hoppas att detta skall uppskattas av barn och föräldrar – allt i syftet att de olika kostnaderna inte skall avskräcka att gå med i verksamheten.

Efter att föreningen valt att spela på lägre nivå, så har bl.a satsning på ungdomarna prioriterats. Föreningen är främst till för de boende i Kalix kommun dvs att aktiviteterna skall gynna kommunmedborgarna i 1;a hand.

Dessutom så har styrelsen beslutat att ALLA ungdomar skall vara avgiftsbefriade t.o.m 14 års ålder. Detta innebär att deltagande i föreningens verksamhet är helt kostnadsfri – och det är så att föreningen inom Norrbottens län är först med att vara helt avgiftsfri för ungdomar 6-15 år.

Vi hoppas att detta skall uppskattas av barn och föräldrar – allt i syftet att de olika kostnaderna inte skall avskräcka att gå med i verksamheten.

Av denna anledning vill vi träffa föräldrar och ungdomar (6- 10 år), för en diskussion angående aktiviteter som kan genomföras på BillerudKorsnäs Arena under detta innevarande år.

Träffen/informationen genomförs på BillerudKorsnäs Arena (ute eller inne beroende på det antal som kommer - Coronatider)

Tid: Söndagen den 3/5 kl. 17.00

Vi bjuder på saft, kaffe och fika

Varmt Välkomna!

Assi IF
Styrelsen