Vi far idag upp med 15 speldugliga i truppen.. Bättre än tidigare!

I bussen går kortspelet väldigt bra för coach Niklas som får en feeling att detta kan bli en bra dag!

Vi kommer fram till Lombia och möts där av låsta dörrar och inte en kotte som syns till.. Vi får vänta till kl 14 innan vi får komma in i omklädningsrummet och byta om.

Vi spelar folk på lite nya positioner idag för att få laget att passa till matchbilden vi tänkt..

Matchen börjar med att vi är väldigt stressade, slår bort enkla passningar och ligger fel i våra positioner.

I minut 9 får vi också våran tank Erik N skadad och måste utgå för resten av denna eftermiddag.

Så i minut 11 får Kiruna en hörna efter de haft lite tryck mot oss. De lägger en bra hörna där deras kille kommer upp bra och får nicka enkelt in 1-0..

Kanske han fick vara lite omarkerad och ostörd??

Efter målet fortsätter Kiruna äga mest boll och hitta uppspel på sin forward (Adam Johnson) som idag även gör 5mål.

Men i minut 19 kommer vi i en kontring där vi lägger ett bra inlägg från vår högerkant mot bortre, tyvärr hade vi glömt att man måste snacka med varandra på fotbollsplanen så två av våra nickar typ ihop och läget uteblev.

I minut 25 kommer sedan Kiruna igenom och får ett friläge där de enkelt rullar in 2-0.

Minut 27 kommer Kiruna fria igen och gör 3-0.

Minut 28 spelar Kiruna in bollen i vårat straffområde från deras vänsterkant, där en kille håller borta 5 av oss som står och petar.. 4-0 ett faktum.

Okej, vad hände där? Tror vi var på läktaren och köpte korv dessa 4 minuter.

Innan chocken har lagt sej att de faktiskt står 4-0 på tavlan, fortsätter Kiruna skapa tryck mot oss, vi ser väldigt förvirrade ut över hela planen..

Vi flyttar om lite folk etc för att försöka ändra och stoppa upp detta, men i minut 36 gör Kiruna 5-0 på ett långskott som går ribba in.

5-0 i halvtid...Vilken kalldusch..

Vi pratar i omklädningsrummet att vi måste börja snacka på planen (trycker på det varje träning/match känns de som) och vi flyttar runt i laget samt går från att försöka rulla till att slå längre och kontra för att hålla nere sifforna.

Andra halvlek startar, i minut 46 gör Kiruna 6-0.. Där de kommer in mellan vår mittback och ytterback, de lobbar lite enkelt över vår målvakt..

Hmm, vad sa vi i omklädningsrummet???

Sedan i minut 66 gör Kiruna 7-0 där de spelar in efter backen och skjuter in bollen.

Efter detta verkar vi visa tecken på liv och börjar skapa lite lägen, och får i minut 69 ett skott i ribban.

Vi fortsätter trycka på med snabba omställningar och får i minut 73 en hörna där Pär L lägger den till Sebbe N som nickar in 7-1 (står i min 58 på nff, men de är fel).

I minut 89 får vi ett inkast på offensiv planhalva där Mackan får bollen och bryter sej in i straffområdet och placerar bollen i bortre med vänstern.. Vänstern?!?! Många chockade på bänken..

Matchen slut 7-2.

+ Spelade bättre i andra halvlek och klarade av 2-2 där