Notvikens IK - Assi IF 1-1 (0-0)

Derbyt mellan Notas och Assi blev liksom tidigare en jämn tillställning vilket också var väntat, derby är derby.

Assi inledde bäst de första 10 minuterna men sen tog Notas över utan att skapa några heta chanser förutom några hörnor som blev resultatlösa. Assi spelade den perioden långt under sin normala kapacitet. Man var väldigt passiva och förlorade alltför många närkamper.

Andra halvlek var nio minuter gammal när Notas tar ledningen genom Jenny Nilsson. Efter det målet handlade det bara om Assi som skapade många bra målchanser. Kvitteringen kom också i minut 73 genom Erin på pass av Fernanda. Fernanda har också ett skott i ribban under andra halvlek.

Resultatet 1-1 var rättvist om man ser till spelet däremot borde Assi vunnit sett till målchanser. Tyvärr verkar det som om domarna har en annan bedömning när det gäller Fernanda som spelar tufft men just och blir ofta avblåst för att sen bli bryskt behandlad utan att få frisparkarna med sig. En poäng borta mot Notas är väl ingen höjdare men ändå klart godkänt i en svår bortamatch.