Herrlaget fortsätter imponera.

Andra vinsten efter en övertygande match i Pajala.

Seger i bortamatchen i Pajala med siffrorna 2-3 (1-1) en match där ASSI tar ledningen med 0-1 i minut 17 (D.Hansson) på nick,efter det så går vi ner oss lite i spelet samtidigt som Pajala trummar på och i minut 43 så kommer deras kvittering där dom får in 3:e returen. Efter pausvilan så kommer Assi ut och tar tag i taktpinnen. Matchminut 56 så sätter Sunken 1-2 efter ett fint inspel från högerkanten. Hann knappt notera det målet innan 1-3 kommer i minut 58 (Sebbe.N) då slog ASSI av på anfallstakterna och bevakade ledningen. Pajala tröck på och blottade sig bakåt, det utnyttjade ASSI ett flertal gånger utan att det resulterade i mål. Pajala fick in 2-3 i slutskedet av matchen men det var aldrig någon fara på taket.