Älvsby IF - Assi IF 1-12 (0-7)

Moa gjorde sex mål.

Damerna reste sig snabbt efter den snöpliga förlusten mot Umeå Södra och fullständigt krossade Älvsbyn. När 10 minuter var spelade hade man en ledning med 5-0. Minut 1 o-1 Erin på pass av Lina, minut 3 0-2 Moa, minut 5 0-3 Indira hörna Kenning, minut 8 0-4 Erin, minut 10 0-5 Moa pass Fernanda. Efter det blev det lite för mycket individuellt för att göra ytterligare mål. Sista kvarten blev bättre och i minut 30 kom 0-6 genom Moa på pass av Fernanda och i minut 35 gör Fernanda 0-7.

Efter 52 minuter i andra kunde ÄIF reducera till 1-6. Sen gjorde Assi ytterligare fem mål min 57 1-8 Moa på pass av Erin, min 58 1-9 Indira, min 74 1-10 Moa pass Kenning, min 84 1-11 Erin, min 86 1-12Moa pass Ronja. Som siffrorna visar var Assi totalt överlägsna i bägge halvlekarna.