Alviks IK - Assi IF 2-1 (1-0)

Alvik började bäst den första kvarten sen jämnade spelet ut sig resterande tid av första halvlek. Inget av lagen skapade några större farligheter.

Lina har en bra chans efter 15 min, men skottet går utanför och Alvik har ett skott i ribban i minut 27. Alvik tar ledningen i minut 41 efter ett friläge.

Assi gör ingen bra halvlek, man slår bort alldeles för många pass när man är på väg framåt vilket gör att många anfall rinner ut i sanden.

Andra halvlek börjar Assi bra och kvitteringen kommer redan i minut 46 genom Ida Rönnqvist. Assi har ett bra tryck på Alvik under den första kvarten men sen får Alvik mera av spelet och Assi faller in i sina synder från första halvlek.

Segermålet för Alvik kommer i minut 62 när man skjuter en frispark i mål, en fint lagd frispark. Resterande tid händer inte så mycket utan det är mest spel på mittplan.

Bästa betyget idag går till Frida Björck och Mia Knuutila i försvaret, samt Emilia Lundqvist på mitten som sällan slår bort en boll. Plus även till Josefine Hansson för andra halvlek.

Startelvan:

Lina

Emilia L, Frida, Mia, Linda

Josse, Lina, Emilia Lu, Ronja

Ida, Frida W

Ersättare: Natalie, Ellen, Lovisa.

Byte:

Min 55: Ida ut, Natalie in

Min 67: Ronja ut, Lovisa in