Bergnäsets AIK -Assi IF 1-3 (0-1)

Assi gör en betydligt bättre match än sist mot Heden när man idag besegrar de av många tippade seriesegrarna BAIK, med 3-1.

Den första kvarten var jämn utan några heta målchanser för något av lagen. Efter det dominerar Assi halvleken och skapar flera chanser som ska resultera i mål.

I minut 17 får Juhis öppet mål efter väggspel med Keijo. Två minuter senare blir samme man fri men missar lobben över deras målvakt. Även Adam, Jouni, och Keijo var när nära att måla.

0-1 kom i minut 45 när Eric stal bollen av deras försvarare och sköt bollen i mål.

Andra halvlek var Assi det dominerande laget och radade upp flertalet chanser som borde resulterat.

0-2 kom i minut 60 när Jacke slog ett inlägg från högerkanten som gick över deras målvakt och in i bortre gaveln. Målskytten dementerade inlägg och menade att det var ett skott på mål???

BAIK stack emellan och på en omställning reducerar man till 1-2. I minut 73 spelar Robin fram Keijo som säkert sätter bollen i mål och 1-3, som också blir slutresultatet. På slutet har Baik ett skott i ribban. Assi får två gula kort i matchen, Jussi och Keijo. Viktor gör sin första match hos oss och övertygar.