Assi IF - Haparanda FF 0-0

Dagens match i division 3 mellan Assi IF och Haparanda FF var allt annat än välspelad,. Blåsten gjorde en del men i övrigt var det mycket slarv med passningarna.

Matchen präglades av mycket hårt spel mad massor av frisparkar och varningar, det var bara rena turen att det inte blev fler skador än som nu blev fallet.

Assi fick sju kort, däribland två röda. Det första var solklart men det andra mycket tveksamt. HFF klarade sig med tre gula kort men det borde varit betydligt fler.

Assi fick starta matchen i hård motvind och klarade det försvarsmässigt bra. Halvleken spelmässigt jämn men HFF hade den bästa chansen.

Andra halvlek tog Assi över i medvinden, men laget hade mycket svårt att skapa några heta chanser. Assi fick sitt första röda kort efter 61 minuter, men klarade ändå av att hålla spelet uppe. Andra röda kortet kom i minut 87 och Assi fick med två man mindre försvara sig på slutet när HFF tryckte på. Förutom dom röda korten fick Adam Nordgren utgå i slutet av första halvlek på grund av skada.

Startelvan:

Anders

Adam, Johan W, Raimi, Jussi

Olli, Robin G

Simon, Badiru, Johan E

Robin P

Ers:

Linus, Jacob, Natt, Casper, Alex

Byten:

Min 46: Adam ut, Jacob in

Min 78: Johan E ut, Linus in