Seger över Haparanda

Ronja gjorde två mål.

Efter att tidigare i veckan besegrat FC Norrsken med klara 4-0 var det i kväll Haparanda som stod på schemat.

Dagens match mot Haparanda FF slutade med en klar hemmaseger med 3-0. Första halvlek var relativt jämn även om hemmalaget skapade ett par lägen förutom målet som Trine Eliasson mycket snyggt gjorde efter en spelvändning.

2;a halvlek dominerades kraftigt av hemmalaget och speciellt andra delen var det spel på HFF;s planhalva. Än en gång så försökte hemmalaget spela ett vårdat passningsspel och bollen gick ofta via backlinjen och mittfältet till toppforwards. Sammantaget ett bra försvarsspel och stort övertag på mittfältet, speciellt i 2;a halvlek. Anfallsspelarna löpte mycket och tröttade ut HFF försvaret. En bra match av ett för dagen hungrigt hemmalag. Orken hos hemmatjejerna och löpningarna som spelarna utförde hela matchen var matchavgörande.