Inför Åkullsjön borta.

Måndagens avslappningsträning.

Då var det dags för 14 omgången i Div 1 Norra Dam och Assi åker till Åkullsjön.

Ett Åkullsjön som kämpar frenetiskt i botten av tabellen och är i stort behov av poäng.

Tränare Fredrik Söderholm inför matchen.

 

Efter en tuff match mot Själevad vinst 3-1 så tränade vi på måndag med bad på Strandängsbadet och vilade slitna kroppar med lek, stretching och lite tävlingar för att sedan åka och titta på Gammelgården – Infjärden i Div 2(2-2).

Tisdag så var vi på plan igen och tjejerna är fokuserade och det var bra fart i spelövningarna. Vi ser fram emot att spela i Åkullsjön och få se upp med deras kollektiv som alltid kämpar och försöker. Är vi inte 100% på tå så straffar dom oss. Vi vet vad som gäller.

 

Vad är nyckeln i denna match för att vinna?

 

Som vanligt så gäller det för oss att försöka ”luckra” upp deras lag genom löpningar centralt och via kanter. Blir vi stillastående så blir det genast svårare för oss.

 

Skador i truppen?

Emilia Lundqvist är ett frågetecken efter en axelskada mot Själevad men inget ur led eller brutet. Småskavanker som inte bör påverka inför matchen.

 

Erin Craig spelade 54 min sist hur ser hon ut?

 

Erin kommer mer och mer och vi har valt att smyga igång henne efter hennes återkomst och hon jobbar hårt och lär sig spelidén mer och mer. Hon blir nyttig framöver. Hon verkar trivas bra och laget har tagit emot hon bra.

 

Truppen?

 

Meddelas efter träningen idag.

 

Tack Fredrik och lycka till på lördag.

 

Tackar!