Seger mot Själevad

Johanna en av tre målskyttar.

Assi Dam tar tre poäng mot Själevad borta på en underbart fin gräsplan på Själevads IP 3-1 (2-0).

Assi gör vad som krävs men laget och Fredrik Söderholm är inte supernöjda med matchen som helhet.

Tränare Fredrik Söderholm i bussen på väg hem från Ö-vik.

Vi gör en ok första halvlek och tar ledningen med 1-0 efter 5 min Johanna  Andersson efter snyggt anfall och 2-0 Moa Öhman i 18 min efter hörna.

Vi kontrollerar halvleken men får inte riktigt igång spelet för att vi ska vara 100% nöjda.

Andra halvlek försöker vi ”steppa” upp i tempo men får inget djup i spelet och Själevad sticker upp och utnyttjar våra egna misstag och i 69 min så reducerar Själevad och vi blir lite stressiga.

Det ska dock sägas att vi hade 4-5 klara målchanser före detta b la ett offside mål och en på mållinjen.

I den 85 min gör Fernanda snyggt 3-1 och avgör matchen.

Vad är det som inte funkade 100% idag?

Svårt att svara på direkt efter matchen men vi var lite sena i aktionen på plan och hamnade i trängda situationer som gjorde att det inte funkade fullt ut.

Ska också ge Själevad en eloge för sitt försök att spela, dom gör det bra idag.