Fredriks tankar inför bortamatchen mot Bik.

Tränare Fredrik Söderholm

Efter en skön seger mot Morön med 3-2 där Assi verkligen visade upp ett fint spel så väntar nu BIK borta som slås för sin existens i Div 1.

Fredrik Söderholm Tränare i Assi inför matchen.

Det kommer att bli en tuff match för oss och viktigt att vara fokuserade på vår uppgift och fortsätta spela i högt tempo och löpa mycket. BIK kommer givetvis att göra allt för att ta poäng och det jag sett och läst så verkar laget inte fått med sig poängen trots stundtals bra matcher.

Hur ser läget ut i Assi?

Bortsett från Johanna Anttis knäskada mot Morön så är det små blessyrer och förkylningar som stör lite men vi har haft helt suveräna träningar senaste tid som jag gärna ser att vi tar med oss in i matcherna som är kvar.

Hur är det med Johanna Antti?

Vi hoppas att det inte är någon allvarligare skada men magnetröntgen får visa inom två veckor vad det är. Vi håller tummarna för henne.

Vad tar ni med er från matchen mot Morön för att slå BIK?

Självklart farten, bolltempot och att vi tillsammans kan spela ett bra försvarsspel och sedan komma ihåg att fotboll är en sport där du inte kan ge motståndaren något för då kan två lägen ge två mål.

Fyra matcher kvar, hur ser du på avslutningen?

Jag ser bara fram emot matchen mot BIK och att göra en bra prestation nere i Härnösand. 2 oktober summeras Div 1 Norra och då vill vi vara högst upp.

Truppen mot BIK?

Vi åker ner med 14 spelare och 2 målvakter och truppen meddelas på fredagsträningen.

Tack och stort lycka till mot BIK

Tackar avslutar, Fredrik Söderholm tränare i Assi IF Dam