Derby Assi - Gammelgården 3-0 (1-0)

Mycket nerver innan match vilket även speglar första halvlek från vår sida. Vi spelar lite stressat och slarvar i passningar vilket gör att gammelgården får lite press på oss.

Trots mycket bollinnehav från dem så skapas inte alltför mycket farligt. Vi sticker mest upp i kontringar där Tanja skapar oreda där framme. Det är dock på en hörna vi gör 1-0. Bollen studsar lite fram och tillbaks men sist på bollen är Elina. Resultatet står sig i halvtid. 

I pausen pratar vi om att ta tag i spelet mer, vara mer resoluta och skärpa till passningsspelet. Andra halvlek är betydligt bättre från vår sida, kommer runt mer på kanterna men framförallt genom djupledslöpningar där både Ella och Tanja löper otroligt mycket och kommer igenom flera gånger. I minut 47 spelar Moa B bollen från kanten in centralt, Tanja skarvar till Ella som avslutar på ett tillslag välplacerat. Ella gör ett till mål i minut 74 och fastställer slutresultatet till 3-0. Överlag en bättre andra halvlek där vi kontrollerar spelet över hela banan.

Ella ⚽️⚽️
Elina ⚽️