Gratis buss till kvalet

När nu damlaget skall kvala ställer Mats Johansson från Johanssons Bussar upp med att köra GRATIS alla som vill komma till kvalet på ett enkelt sätt. Fantastiskt tycker Styrelsen i Assi IF och vi vill här TACKA Mats för ett långvarigt gott samarbete som utvecklats till något mycket värdefullt för båda parter.

Assi IF och Johanssons Bussar har alltid genom alla år haft ett fantastiskt gott samarbete. Alltsedan RAIS och KIK tiden har Johanssons Bussar kört våra lag runt om i Norrbotten och övriga delar av Norrland. 

När nu damlaget skall kvala ställer Mats Johansson upp med att köra GRATIS alla som vill komma till kvalet på ett enkelt sätt. Fantastiskt tycker Styrelsen i Assi IF och vi vill här TACKA Mats för ett långvarigt gott samarbete som utvecklats till något mycket värdefullt för båda parter.

Ta alltså bussen till kvalet – GRATIS både till och från kvalet – Inga köer eller andra bekymmer till en match som kommer att locka många åskådare.

Bussen avgår kl 13.00 från busstationen och åker via Näsbyn och Bredviken till BillerudKorsnäs Arena.

Direkt till Kalix efter avslutad match.

Mats Johanssons egna ord om kvalbussen

- Klart att vi ställer upp och skjutsar publiken till kvalet – kan vi hjälpa till så gör vi gärna det Vi och Assi IF har samarbetat i ca 50 år och vi önskar verkligen damlaget all lycka i kvalet. Många, många långa mil har vi transporterat damerna, så vi känner oss väldigt inne i vad som skall ske den 16/10 och vi hoppas verkligen på ett gott resultat i den sista matchen för säsongen”!