IFK Åkullsjön - Assi IF 0-12 (0-6)

Matchen mellan IFK Åkullsjön på 21 poäng och Assi IF på 22 poäng trodde man skulle bli en jämn match mellan två topplag. Assi gör en bra match och fullständigt krossar sina motståndare. Man har i tidigare matcher också spelat bra och skapat chanser skillnaden idag var att nu satte man sina chanser. Matchen spelades på en dålig naturgräsplan. Assi tog ledningen i minut 8 genom Erin p¨å pass av Moa. Fyra minuter senare gör Indira 2-0 efter hörna slagen av Josse. Efter 27 minuter slår Josse åter en hörna som resulterar, målskytt denna gång Erin. 4-0 gör Lina på pass av Carro som själv sätter 5-0 på sin egen retur. Innan paus kommer så 6-0 genom Fernanda pass Carro.

Trots en stor ledning fortsätter Assi att trumma på i andra halvlek och gör ytterligare 6 mål. 7-0  Josse slår en hörna som Lina förvaltar i mål. 8-0 och målskytt denna gång Kix Kenning på pass av Josse. I minut 70 gör Lina sitt tredje och Assis nionde mål på pass av Erin. Minut 76 och 10-0 genom Erin på pass av Ida. I minut 89 visar Josse att hon även kan göra mål när hon sätter 11-0 pass Erin och Erin avslutar målskyttet till 12-0 i minut 90 pass Josse. Samtliga som fick förtroendet att spela idag gör en mycket bra match.