Rönnskär Raicare IF - Assi IF 2-2 (1-2)

Assi startade matchen bra och pressade tillbaka Rönnskär men i minut 9 på första anfallet för Rönnskär lyckas dom ta ledningen efter en tilltrasslad situation framför Assis mål. Assi fortsatte att trycka på och var ytterst nära att spräcka nollan vid ett par tillfällen. Kvitteringen kom i minut 20 när Adam slog en fin krossboll till Kåffe som friställd kunde rulla in 1-1. Två minuter senare tar Assi ledningen när Robin G slår en frispark som via Robin P friställer Jussi vid bortre stolpen och med öppet mål gör han inget misstag. Efter målet har Assi ytterliga chanser att utöka ledningen men resultatet står sig halvleken ut.

Andra halvlek blev spelet lite jämnare men det var Assi som skapade det som skapades. Rönnskär har några hörnor och några långa inkast som var det närmaste man kom förutom i minut 74 när man lyckades kvittera efter ett långt inkast. Ett passivt Assi hade flera chanser att rensa bort bollen som fick studsa flera gånger innan den sköts i mål. Efter målet har Assi chans att avgöra men missar ett fint läge. Assi spelar långa perioder bra för att emellan slarva med pass och bollmottagningar. Helt klart förlorar Assi två poäng och borde åkt hem med full pott sett till spel och chanser.