Inför matchen mot IFK Timrå

Kelly Jenks avgjorde matchen mot Team TG FF

Inför matchen mot IFK Timrå på söndag

Stärkta av matchen mot TG och segern i söndags så laddar laget med fyra träningar innan avresa på lördag ner mot Timrå för att spela match på söndag. Träningen i måndags bestod av rehab, massage, lek samt att spelare som ej spelat match i söndags och målvakter fick köra lite hårdare träning för att behålla matchtempo. Mycket bra jobb av dessa spelare som knackar på ”dörren” varje dag.

Matchen mot TG var en av dom bästa prestationer vi gjort som lag under 2016 och härifrån ska vi bygga vidare och utveckla spelet ytterligare, säger Fredrik Söderholm Tränare i Assi Dam

Läget i laget är bra och inga skador att rapportera i truppen mer än små skavanker som Ann och Joe i Medical team behandlar tjejerna med omsorg och för att dessa ska vara i speldugligt skick varje vecka.

Matchen mot IFK Timrå blir intressant och ett lag jag bara hört gott om. Ett lag som vill spela fotboll och en blandning av egna produkter och importer precis som vi i Assi. Om vi ska kunna ta poäng nere i Timrå så behöver vi upp i bolltempo och fler löpningar utan boll.

Vi siktar på tre poäng som vanligt men vet vad som krävs för detta. Hårt jobb!

Avslutar Fredrik Söderholm

 

Truppen mot Timrå: meddelas senare i veckan