Nya leverantörer av idrottsmaterial till Assi IF

Daniel Fredriksson och Tommy Andersson

Föreningen har träffat en uppgörelse med Nike och Intersport Kalix om att det blir dessa som kommer att leverera idrottsmaterial till klubben de kommande 4 åren.

Avtalet med Adidas och Team Sportia gick ut den 31/12 2016 och under hösten har det pågått diskussioner med ett antal olika leverantörer av idrottsmaterial – dvs för leverans av idrottsmaterial till Assi IF de kommande åren.

Assi IF har utsett Ingvar Gälman som ansvarig i alla de kontakter som föreningen skall göra med Intersport i Kalix - dvs gäller både seniorlagen och ungdomslagen. Detta är viktigt för ”Igge” som bl.a utarbetat avtalet känner till innehåll och rutiner för de affärer som skall göras från föreningens sida.

Föreningen ser fram emot ett gott samarbete med både Nike och Intersport i Kalix och vi har vi fått en pratstund med ägarna av Intersport i Kalix Daniel Fredriksson och Tommy Andersson som säger så här om det inledda samarbetet:

”Verkligen kul att få detta förtroende! Vi känner ju Assi IF väl efter att ha spelat för klubben tidigare och vi ser fram emot ett gott samarbete naturligtvis”.

Att få betjäna ett Elitlag är få butiker förunnat och vi skall göra allt vi kan för att spelare och ledare skall bli nöjda. Tillsammans med Nike kommer vi att göra allt vi kan för att serva både seniorlag och ungdomslag de kommande 4 åren.

Sammanfattningsvis är både vi och Nike nöjda med denna uppgörelse och vi ser med tillförsikt fram emot det samarbete som nu inleds avslutar både Tommy och Daniel!