Johanna Antti klar för Assi IF.

Johanna Antti.

Vi i ASSI IF Dam är glada att presentera ett nyförvärv inför avslutningen av säsongen 2016 i Division 1 Norra.

Johanna Antti 17 år från Notviken Yttermittfältare/Forward

  

Nu är det klart att Johanna Antti ansluter till Assi IF Dam inför avslutningen av Div 1 Norra. Johanna som spelat med Notvikens under denna säsong.

Johanna Anttis egna kommentar om att spela med Assi IF:     

Det ska bli jättekul, jag är jätteglad att det löste sig och att Notviken släppte mig efter att det inte blev som jag tänkt i Notviken. Jobbigt att lämna tjejerna i Notas men jag känner att jag gjort rätt. Jag känner mig spelsugen och har blivit väl bemött av klubben, spelarna i Assi och tränare Fredrik Söderholm.

Sportchefen Börje Nordgren:

Skönt för Johanna att detta löste sig och jättebra för oss att få in en spelare som vill konkurrera och bidrar med fart och fläkt på träningarna och en härlig vänsterfot. Vi var klara med värvningar men när vi fick veta att Johanna valt att kliva av i Notviken så öppnades denna möjlighet och vi från Assi tackar Notviken för att vi kunde lösa detta tillsammans.

 

Tränaren Fredrik Söderholm:

Otroligt kul att vi får in Johanna som älskar att tävla och vill verkligen utvecklas i vår miljö.  Jag känner ju till Johanna sedan tidigare och följt henne under många år och detta är en tjej som har ett driv som passar perfekt in i vår trupp. Vi får in ytterligare spetskompetens och alternativ i vårt lag inför höstavslutningen och är inte lika skadekänsliga.

/Assi IF