Johanna Lindbäck lämnar truppen

Johanna har valt att lämna truppen

Det är med stor ledsamhet idag som vi i Assi tillsammans med Johanna tagit beslut att inte förlänga ”try out” kontraktet på Johannas egen begäran.

Johanna känner att det inte kommer fungera civilt med arbete och den satsning som krävs för att spela på Eliettan nivå med Assi 2016.

 

Tränare Fredrik Söderholm om Johanna Lindbäcks beslut:

Riktigt tråkigt för oss men förstår också Johanna som verkligen gjort ett försök att få ihop detta men till slut kommit fram till att det inte fungerar med sitt arbete och den satsning som hon vet krävs för att kunna prestera på denna nivå. Jag är glad att Johanna gjorde ett försök med Assi och hon är en bra person och spelare.

 

Johanna om sitt beslut:

Detta beslut var inte lätt men situationen civilt gör att jag inte orkar med denna satsning och samtidigt jobba 100%. Jag vill fortsätta satsa på min civila karriär. Jag har trivts med laget, ledarna och klubben så detta är ett tufft beslut. Jag önskar tjejerna och klubben lycka till.

 

Sportchef Joakim Abrahamsson beslutet av Johanna:

Trist men vi har vetat om att det fanns denna risk med ”try out” kontraktet oss emellan och vi kan bara önska Johanna lycka till och att hon alltid är välkommen tillbaka till Assi IF i framtiden om situationen förändras.

// Assi IF