Fredrik inför Krokom på bortaplan

Fredriks synpunkter inför näst sista seriematchen mot Krokom på bortaplan.

Assi dam redan klara seriesegrare i Div 1 Norra Dam reser ned till Östersund för att spela mot Krokom/Dvärsätt IF på Hissmovallen.

Fredrik Söderholm inför matchen på söndag:

En intensiv matchvecka tar sin ende mot Krokom på söndag då vi tillsammans med Div 3 spelat 5 matcher på 8 dagar. Inte optimalt men väldigt roligt!

Att nu få åka till Östersund och möta ett förmodligen taggat Krokom som ligger pyrt till i tabellen blir en bra utmaning för oss och visa oss själva att vi kan hålla fokus i det vi gör och vad som komma skall i framtiden. Detta tror jag inte ska vara något problem och tjejerna visade härlig inställning mot Mariehem och Piteå i cupen.

Krokom kan vara ”avsågade”  på lördag efter match mot SAIK. Hur påverkar det er?

Absolut ingenting då vi kommer att spela vårat spel och jobba med grunderna för att vara väl förberedda inför kvalet framöver.

Kommer ni ställa över några spelare?

Nej det kommer vi inte och just nu är hela truppen krya så vi tar ut truppen på fredag.

Hur är upplägget för er inför kvalet?

Vi ändrar inte vårt upplägg pga. att vi blev klara när två omgångar återstår utan planeringen ligger klar och vi ska se till att ha bra fart i benen och hålla upp tempot till mitten av oktober. Vi är ju priviligierade som får spela fotboll till mitten av oktober.

Vilka blir era kvalmotståndare?

Vet ej men det lutar åt Bollstanäs som leder med fyra poäng med två omgångar kvar.

Vad vet ni om dom?

Att det är ett bra lag och spelskickliga. Innan vi möter dom ska vi veta mer. Nu fokuserar vi på att slutföra serien och matchen mot Krokom.

Tack och lycka till på söndag!

Tackar avslutar Fredrik Söderholm