Förlust för Assi2 mot MAIF.

Felicia gjorde Assis mål.

Division tre tjejerna förlorade matchen mot Malmberget med 2-1 (1-0).

Division tre tjejerna kämpade hårt mot Malmbergets betydligt äldre och större spelare under gårdagens match. Många ordinarie spelare var borta och vi spelade större delen av matchen utan avbytare då Emilia skadade foten ganska tidigt i matchen. Tjejerna gjorde en mindre bra första halvlek och var rejält tillbakapressade av Malmberget som spelade tufft och fick en ett tidigt ledningsmål. I andra spelade tjejerna upp sig rejält och tog över kommandot på mittfältet och fick en snabb kvittering till 1-1 av Felicia Johansson. ASSI tjejerna dominerade sedan större delen av andra halvlek men släppte tyvärr in ett kontringsmål i mitten av andra halvlek och trots några fina lägen lyckades  vi inte få in något mer mål.

Extra plus denna match till Elin S i mål, hela backlinjen samt Tilda W som slet hårt på mittfältet.

Nu laddar vi batterierna, hoppas att alla sjuklingar tillfrisknar och ser fram emot nästa veckas viktiga hemmamöte mot Alvik :-)