Inför bortamötet med Mallbackens IF

Marckus funderingar inför bortamötet

Inför matchen

Mallbackens IF Sunne- Assi IF    Söndag 4/6 kl:12.30

 

Omgång 8 avgörs i ett förhoppningsvis något varmare Värmland där matchen förväntas bli oerhört tuff mot ett Mallbacken på G. Ett Mallbacken som haft en tuff start men som verkar ha haft både oflyt men som även verkar börjar få till pusselbitarna efter degraderingen från allsvenskan. Mallbacken har spelare med både styrka och längd och spelar också fysiskt men som även försöker rulla boll. 

 

Och som vanligt har vi försökt att kartlägga motståndarna men även försökt att förbättra egna detaljer samt övat på de taktiska bitarna. Vi har nu fått ett par extra dagars återhämtning inför denna match samtidigt som träningarna sett energiska ut och med bra spel.

 

Under onsdagen spelade vi DM-match, Coop Norrbotten Cup, mot div.1 laget Notvikens IK där vi luftade de flesta spelarna. Samtliga visade att man vill vara med om att kämpa om en plats i truppen/ startelvan. Efter vinst med 0 - 3 innebär det finalspel mot allsvenska Piteå IF under sommaruppehållet som samtidigt ger oss en bra genomkörare inför hösten.

 

 

 

 

// Marcus Roininen

   Ass.tränare Assi IF