Ny assisterande tränare

Andreas Nilsson ny assisterande tränare.

Nyårshälsning – plus att vi har en ny assisterande tränare

Hemsidan gläds över att vi idag kan presentera en ny assisterande tränare till Elitettan laget och det är Andreas Nilsson. Andreas har tidigare spelat för både IFK Kalix och Assi IF;s herrlag, men det senaste året har Andreas pga skadebekymmer inte spelat fotboll. Att Assi IF valt att engagera en ung andretränare ligger i tiden och klubben ser det som en stor möjlighet för Andreas att få den ”skolning” det kan ge att tillsammans med en välmeriterad tränare lära sig ”elitfotbollen inifrån”. Då dessutom Andreas känner klubben väl är vi övertygade om att detta är helt rätt!

Andreas egna ord:

”Denna möjlighet ser jag som en stor utmaning och jag skall göra allt som står i min makt att hjälpa Assitjejerna i fortsättningen. Att få möjligheten att känna på elitfotboll i Kalix är fantastiskt och när nu Assi IF engagerat en ny meriterad tränare, så känns det som att detta var en möjlighet jag inte kunde tacka nej till. Dessutom känner jag ju klubben och vet hur ambitiöst klubben jobbar med damfotbollen, så jag känner mig trygg med att år 2018 jobba i den miljön”

Sportchefen Jocke Abrahamsson tillägger:

I Andreas får vi en ung andretränare fylld med energi och tillsammans med tjejerna och övriga ledare, så blir detta mycket bra. I vår framtida strategi ingår att vi måste fostra våra potentiella ledare i närområdet, på ett helt annat sätt än vad vi gjort tidigare.

Hemsidan hälsar Andreas Nilsson välkommen åter till föreningen – nu i annan roll än som spelare – och vi är säkra på att det kommer att gå mycket bra för Andreas i denna nya roll

Alla läsare önskas dessutom Ett GOTT Nytt År