2-2 mot Allfinska ONS från Uleåborg för Assi dam efter ledning med 2-1 i paus.

Tränar Fredrik Söderholm var nöjd efter matchen.

Vi gör en stark insats och stör detta Allfinska  lag på ett berömvärt sätt. Att tjejerna tillsammans gör en stark insats på dessa stora ytor som vi inte är van vid är jag både glad och imponerad av.

Höll ni er till er "gameplan"?

Det tycker jag vi gjorde och vi gjorde en bra defensiv insats och skapade också en del chanser offensivt och det är glädjande.

Vad ger denna typ av matcher er?

Massor. Bra motstånd, tuffa närkamper, snabbt spel och både jobba med anfall och försvar. Det utbyte vi har med ONS är jättebra och deras ledare tycker detsamma efter matchen.

Du låter nöjd?

Absolut nöjd med hela lagets insats men givetvis hade vi velat vinna med ledning 2-0 men vi möter ett bra lag.

Vilka spelare höjde sig idag?

Jenny Isaksson MV var stabil och jobbade bra matchen igenom. Emelie Helmvall spelade första halvlek och var giftig och gjorde mål. Paulina Hedquist rejäl på mitten med Lina Henriksson. Andra halvlek gjorde Johanna Lindbäck debut och såg pigg ut trots att hon inte spelat match på länge.