Paulina väljer Assi IF

Paulina Hedqvist

Assi kan idag glädjande räkna in Paulina Hedqvist från Piteå IF 21 år, som klar för säsongen 2017

Paulina som har tillhört Piteå under senaste säsongerna och varit bofast i Allsvenska truppen och spelat 2 matcher från start och gjort nio inhopp i Allsvanskan 2016.

I Paulina får vi en mycket seriös och målmedveten tjej som vill fortsätta sin elitsatsning med oss i Assi och Kalix.

Vi är också väldigt stolta över att Paulina kommer flytta till Kalix och bo samt arbeta här vid sidan av fotbollen. Att vi som klubb kan bidra med detta känns stort.

 

Paulinas egna ord om beslutet:

Känns superbra och har fått en bra bild av föreningen och laget och det engagemang som finns. Att klubben också har en bra målsättning som nykomling. För mig är detta en fortsättning på den Elitsatsning jag gjort i Piteå senaste åren.

 

Varför valde du Assi, Paulina?

En seriös förening och jag gillar tänket kring spelidén och Fredrik har förklarat hur han tänker fotboll vilket passar mig bra samt att tjejerna i laget verkar älska utmaningen. Jag ville stanna i Norrbotten och satsa vidare på fotbollen. Assi känns helrätt.

 

Fredrik Söderholm tränare om att Paulina kommer till Assi:

En riktigt rolig julklapp och vi får en spelare som har erfarenheter från Allsvenskan och vad det innebär med Elitettan spel. Paulina är en passningsskicklig spelare och bra defensivt arbetande mittfältare med stor potential.Vi ska försöka leda hennes utveckling framåt tillsammans med övriga laget.