Seriepremiär Assi IF - Själevads IK

Lördag 23 april 16.00 på Billerud Arena. Nedan lite tankar av tränaren Fredrik Söderholm.

Då var det äntligen dags för seriematch för Assi dam!

Efter fem månader hård träning inomhus och senaste tiden ute på Billerud så är vi nu förberedda att starta säsongen mot Själevad. Nykomling för åter som gjort det bra på förssäsongen och vunnit mot serie konkurrenter som Mariehem, BIK och IFK Timrå.

Vi har haft en bra förssäsong med vår resa till Umeå med match och ”teambulding” som en riktig höjdare där laget verkligen svetsades samman och hade jäkligt kul tillsammans med oss ledare.

Detta ska vi nu ta med oss in i seriespelet som lag och truppen är bredare och jämnare än på många år vilket gör att jag som tränare har möjlighet att välja spelartyper och inte oroa mig för skador eller ev frånvaro.  Det är konkurrens i laget vilket gör det både roligt och svårt att ta ut laget.

Jag önskar att det blir mycket folk på våra hemmamatcher och där jag vill att ni ska titta på hur laget Assi jobbar gemensamt i alla lägen och att vi försöker att sätta varandra i bra situationer på plan. Vår ambition är att ta tre poäng på lördag men det kommer krävas hårt jobb och ett bra spel då vi har en motståndare som vill sätta käppar i hjulet för oss. Vi går alltid för tre poäng!

30 Christina Dineson

1 Elin Schäufele

21 Elin Rutberg Pettersson

92 Johanna Andersson

9 Fernanda da Silva

8 Johanna Olofsson

19 Lina Henriksson

12 Amanda Söderholm

16 Kelly Jenks

14 Frida Björck

2 Frida Jacobsson

10 Moa Öhman

4 Emilia Lundqvist

15 Jenni Suhunen

11 Tilda Westman

5 Indira Ilic