Vinst i säsongens 1.a bortamatch 😃

I andra seriematchen står Storfors för motståndet. Storfors startar matchen aggressivt och kommer till några inlägg som vi reder ut på ett bra sätt.

Vi har mestadels korta anfall och kontringar medan Storfors äger bollen utan att skapa så mycket farligheter förutom en hörna som räddas på mållinjen av Linda. Innan halvleken är slut rycker sig Tanja lös och spelar till Josse som lägger in den i öppet mål.
Till andra halvlek vill vi spela mer kompakt och hålla dem mer på utsidan, vilket vi lyckas rätt bra med. Vår effektivitet när det gäller målskyttet sticker ut när vi kontrar in 4 mål till innan matchen är över. Storfors hinner med en reducering och matchen slutar 5-1. En bra kollektiv insats.