Vinst mot Sunnanå

Assi IF - Sunnanå2. 2-1 (0-0). Efter en bra träningsvecka i ryggen kommer vi ut till match med betydligt mer energi än förra veckan.

Första halvlek innebär mycket försvarspel för våran del mot ett välspelande Sunnanå som tålmodigt rullade runt och försökte komma runt på kanter. Vi sticker upp på kontringar vid ett antal tillfällen men första halvlek slutar mållöst.

I andra halvlek är vi mer aggressiva och sätter en högre press. Det resulterar i fler målchanser men vi får inte till avsluten trots både frilägen, hörnor och inlägg.

I minut 54 sätter Tanja press högt upp och vinner bollen, spelar till Ella som skarvar vidare till Moa B som placerar ⚽️-bollen i mål. I minut 60 får vi en frispark långt ut till höger, istället för inlägg spelar Josse till Linda som avslutar på 1-tillslag över målvakten och sätter 2:an ⚽️.

I slutet av matchen trycker Sunnanå på och får in en reducering men vi håller undan och vinner med 2-1.