Serieseger även för Assi 2

Assi 2 säkrade seriesegern efter ha besegrat Luleå SK med 5-0.

Seger i dagens match innebär avancemang till Div 2 för vårt unga och lovande lag som idag vann den uppskjutna matchen mot Luleå SK med 5 - 0.

Matchen började lite trevande men redan efter ca 10 min kom Macenzie igenom efter en fin framspelning av Ronja Johansson och kunde göra 1 - 0.

Efter detta så spelade båda lagen vårdat och höll bollen efter marken, men det upp väldigt lite chanser under ca 30 min i 1;a halvlek. I slutminuten av 1;a halvlek så fick vi en hörna som Johanna Olofsson behärskad slog in och i halvtid ledde vi med 2-0.  I andra halvlek så var det i stort sett spel mot ett mål och allt eftersom tiden gick så blev övertaget större och chanser skapades för flera mål än de 3 som vi gjorde i 2,a halvlek. Sammanfattningsvis en klar seger och glädjen bland både publik och laget var stor efter slutsignalen. I lagfotot som togs direkt efter matchen deltog även vår trogne supporter Leif Tapani som också efter matchen blev bjuden på pizza av klubben vilket var mycket uppskattat. Laget har bara blivit bättre och bättre i år och det ser bra ut inför kommande år - och vi hoppas verkligen att alla dessa lovande tjejer fortsätter, för här finns många talanger.

Alla var duktiga i dagens match, men skall man framhålla någon eller några så måste beröm utgå till Hanna Rask i backlinjen, alla i mittfältet - speciellt Johanna Olofsson - plus ett mycket fint inhopp av Tilda Nordqvist som verkligen visade framfötterna och gjorde 2 mål i slutet av matchen.