Final i COOP Norrbotten Cup

Efter att vunnit serien möter man nu Piteå i finalen av COOP Norrbotten Cup PÅ BillerudKorsnäs Arena Tisdag 20/9 Kl.19.00

Efter två seriesegrar I helgen så då både Div 1 och Div 3 vann sina respektive serier så ska det bli kul att få allsvenskt motstånd på Billerud Arena.

Tränare Fredrik Söderholm inför cup finalen:

Ska bli kul att möta Piteå IF som i år igen imponerar med att vara ett topplag i allsvenskan och ett antal spelare i olika landslag. Vi ska försöka utmana om DM guldet i Coop Norrbotten Cup och försöka spela avslappnat och njuta. Piteå är jättefavoriter men vi vill överaska.

Hur kommer ni spela?

Vi försöker vara konsekventa i vårt spel och vi ska testa det mot Piteå och utmana oss själva och försöka träna på detta mot ett så bra lag, viktigt i förlängningen av säsongen.  Vi är ett offensivt lag i grunden och ska testa lite saker mot Piteå.

Vad har du för förväntningar på Piteå?

Att Piteå kommer att spela ännu mer konsekvent än vad vi gör då det är det som tagit Piteå dit dom är idag.

Vad är nyckeln för att slå Piteå?

Ta vara på de chanser som vi får och inte bjuda på några.

Hur resonerar tjejerna i laget om denna match?

Tjejerna har haft fullt fokus på serien men efter segern i lördags så blev det prata om denna och alla ser givetvis fram emot att möta ett allsvenskt lag på Billerud.

Tror du på mycket publik?

Det hoppas jag verkligen och att Kalixborna tar sig till Billerud för att se ett lokalt lag  utmana Piteå är ju hur häftigt som helst.  Hoppas på närmare 500 åskådare.

Lycka till!

Tack, avslutar Fredrik Söderholm