Inför matchen Assi IF- Kungsbacka DFF Lördag 10/6 kl:15.30

Kungsbacka DFF gästar BK Arena i omgång 9. Marcus tankar inför matchen.

Kungsbacka DFF är kvicka, bolltekniska och har ett starkt fysiskt lag vilket gör dem farliga på fasta situationer samtidigt som de gärna försöker rulla boll med variation med längre avgörande pass. De har även ett spelskickligt mittfält som på egen hand kan skapa en hel del farliga situationer. Intressant är att KDFF har gjort många mål framåt som säger en del om deras offensiv men har även släppt in en hel del mål. Nu gäller det för oss att bara att hitta nycklarna för att lyckas hitta svagheterna i deras defensiv.

 

Känslan inför helgens match är god då vi känner oss väl förberedda och med förhoppningar om en bra prestation av samtliga spelare och lagdelar i både bredd och djup. Under den gångna träningsveckan har vi själva övat en hel del på olika sätt att arbeta beroende på roll men framförallt vårt positionsspel som vi vill få ut mer utav och som vi kan nyttja mot Kungsbacka. Tjejernas attityd och inställning har varit helt makalös där de verkligen velat visa/ förbättra de olika momenten samt sina prestationer.

Roligt var också att Lina Suup från div.2 laget har varit och miljötränat med oss under den gångna veckan. En frisk fläkt som säkerligen kommer att vara en del av vårat gäng inom en snar framtid med sina fina egenskaper.

 

Vi har inga specifika skador Jenny Isaksson är frånvarande p g a Studentfirande. Elin Rutberg Pettersson kommer in som ersättare.

 

 

 

// Marcus Roininen

   Ass.tränare Assi IF