Inför matchen Assi IF- Västerås BK 30 Söndag 10/9 kl:15.00

Marcus tankar inför matchen

På söndag får vi besök av ett frejdigt och aggressivt Västerås BK 30 som är spelskickliga och fysiska som gärna vill klättra i seriesystemet. Med tanke på hur Västerås agerat under flertalet matcher är det förvånande att de inte ligger högre i tabellen än vad de gör.

Vår tro på våra egna spelare och kunnande är dock stor med tanke på deras prestationer nu och tidigare under året där man visat tålamod samt anpassning gentemot motstånd som visat sig vara avgörande i flertalet matcher och drabbningar utan att göra avkall på sina egna grunder. Oroande är ändå alla småskavanker hos spelare som inte får den återhämtning och vila som vi vill och krävs då vi till syvende och sist har en relativt liten trupp.

Vi förväntar oss ett mycket tuff drabbning där gästerna kommer att försöka stänga och störa våra försök i vår offensiv. De har ett vasst anfallspar som på egen hand skapa oreda för motståndarna. Skall vi plocka poäng av Västerås så kommer det att krävas mycket hjärta och hjärna av våra egna.

 

Väl mött!

 

// Marcus Roininen

   Ass.tränare Assi IF