Fredrik och Jocke klara för 2017.

Fredrik Söderholm tränar damlaget i Elitettan 2017.

Vi är mycket glada över att idag kunna meddela alla våra supporters, spelare och ledare samt våra sponsorer att vi även för år 2017 kommer att ha Fredrik Söderholm som huvudtränare för vårt damlag i Elitettan. Vi har haft detta som ett gemensamt mål och det känns mycket bra att tränarfrågan är löst till bådas belåtenhet.

Samtidigt så har vår Fystränare Joakim ”Jocke” Abrahamsson också fått rollen som Sportchef för Elitettan laget. Joakim kommer att under en tid tillsammans med den tidigare sportchefen Börje Nordgren arbeta tillsammans med de frågor som rör spelartruppen. Vi är oerhört nöjda med denna lösning och denna konstellation med Jocke och Fredrik känns verkligen slagkraftig och borgar för att både träningen och ledarskapet blir av bästa märke.

 

Fredrik Söderholms egna ord:

Härligt att det är klart! Nu ser jag fram emot att börja jobbet mot Elitettan 2017 och vad det innebär. Jag längtar efter att få träffa spelarna och ledare igen och sätta igång och träna inom kort. Att sedan Jocke tar på sig en större roll inom Assi IF när Börje minskar sitt engagemang i klubben gör att satsningen känns helt rätt

 

Joakim Abrahamssons egna ord:

Det är med stor glädje och stark motivation som jag tar mig an uppdraget att få vara med och utveckla Assi IF;s damlag som Elitlag. Tillsammans med spelarna, Fredrik och övriga ledare samt föreningen ger vi oss gemensamt ut på en mycket spännande resa där vi skall ta Assi IF till nästa nivå – Elitettan!