Inför årets sista "hemmamatch".

Marcus inför mötet med Växjö DFF söndag 5 november 15.00 på Boden Arena

Då var det dags för revansch mot suveräna seriesegrarna Växjö DFF som spelas på Boden Arena.

 

Förra drabbningen slutade med hela 6-0 till Växjös fördel men på söndag har vi förhoppningar om att göra en betydligt bättre prestation för att sedan se om det resulterar i några poäng. Vi jobbar fortsättningsvis, tråkigt nog kanske, med att prestera och få ett fungerande spel kommande match för att därefter glädjas åt eventuella framgångar. Vi ledare och tjejerna vill bjuda vår publik och fans på en upplevelse med bra fotboll och bra inramning kring matchen.

 

Växjö har ett väl strukturerat och utvecklat passningsspel med omställningsspel som kan skapa problem för alla lag. De har även spelartyper som på egen hand kan göra skillnad och som vi måste hantera och inte ge dem allt för mycket utrymme med och utan boll.

 

Vi är alla väl medvetna om situationen gällande våra möjligheter för spel i allsvenskan eller inte och tänker heller inte spekulera i detta utan låter andra sköta detta. Vårt fokus ligger på denna match och inget annat. En styrka våra tjejer har och vilket är fruktansvärt imponerande är att vi aldrig, aldrig

någonsin slutar att försöka.

 

 

Väl mött!

 

// Marcus Roininen

   Ass.tränare Assi IF