Holmalunds IF- Assi IF Söndag 7/5 kl:16.00 Brogårdsvallen

Marcus tankar inför matchen.

Kung Bore vägrar att släppa taget om vintern. Under veckan har vi haft lagepidemi av värsta slaget och förkylningar bland de flesta spelarna som nu börjar vara tillbaka inför helgens match.

 

Vi har under veckan videogranskat föregående match mot SDFF för att därefter gå över till helgens motståndare Holmalunds IF. Vi har även fått en del information om vätskeoptimering för fotboll av Jocke Abrahamsson som en del i det kort-och långsiktiga utvecklingen för spelarna.

 

Det är viktigt att vi förblir rörliga med och utan boll samt jobbar med ytor/ zoner för att skapa möjligheter för oss i det offensiva spelet. Det är av vikt att vi även arbetar rätt i det defensiva med tanke på positionsspelet och def.omställningar. Holmalund spelar annorlunda jämfört med de lag vi sett från Elitettan enligt vårat sätt att se som kan bli en utmaning för oss. Efter tre fullpoängare gäller det att vara än mer skärpt och noggrann med detaljer, inställning mm för att upprätthålla en hög nivå på sin prestation, sitt arbete och gameplan med tanke på motståndet.

 

// Marcus Roininen

   Ass.tränare Assi IF