Johanna Lindbäck återvänder till Assi IF

Johanna åter i de vit/gröna färgerna.

Ännu ett bekant ansikte ansluter till Assi IF i Johanna Lindbäck som återvänder efter fyra säsonger i Notviken. Att Johanna återvänder betyder mycket för oss i Assi och ett tecken att våra egna produkter vill ge tillbaka till föreningen. I Johanna får vi en bra spelare med bra ledaregenskaper. Johanna och Assi har kommit överens om ett ”try out” kontrakt t.o.m. februari pga. Johannas tidigare skadebild, för att säkerställa att det håller med ökad träningsmängd. Kontraktet är skrivet på ett år med denna klausul för bägge parter. Välkommen hem Johanna!

 

Tränare Fredrik Söderholm om Johanna Lindbäck:

En till Assitjej in i denna satsning. Jag är jätteglad att Johanna vill vara med i Elitettan satsningen och hon har visat under senaste säsongen med sina 19 mål i Div 1 att målsinnet och spelförståelsen finns kvar. Att vi har ett” try out” på Johanna är bra men Johanna och vi är helt inställda på att det blir hela säsongen. Ska bli en förmån att träna henne tillsammans med dom andra tjejerna.

 

Johanna om att återvända till Assi 2017:

Häftigt och superkul att få denna chans att prova spela och träna på denna nivå. Jag känner att jag längtat efter denna utmaning. Mycket har hänt i klubben och laget sedan jag lämnade och jag känner mig verkligen som ny och den optimism som finns i klubben och stämningen i laget ska bli kul att vara en del av.

Skönt också med ”try out” lösning då jag har fullt fokus just nu på att bygga upp kroppen för att klara mängden träning och belastning för att konkurrera om en plats. Jag är ”taggad” avslutar Johanna..

 

Sportchef Joakim Abrahamsson om värvningen av Johanna:

Härligt med en Assitjej tillbaka och vi vet vad Johanna kan och står för och det går helt i linje med vår satsning meddelar Joakim Abrahamsson

 

// Assi IF